• Author

Klikam tu jakies paru miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest duzo — z tego co widziec jakies 6 tys. pozycji, no ale realnie i tak krece tych samych kilku. Pragmatic Play dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play’n GO z Book of Dead, kilka NetEnta, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Sekcja live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko na komorce tez.

Powitalny pakiet nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz odrzuca wyplate na karte[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta to jakies dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.

To co mnie denerwuje: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Support po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Apka na androida chodzi lepiej niz strona, tyle ze nie ma jej w sklepie. Ogolnie — gram dalej, z umiarem.

• You must be logged in to reply to this topic.