• Author

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest duzo — podobno kolo 5 tysiecy pozycji, no ale szczerze i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play’n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Betsoft, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko na komorce tez.

Powitalny pakiet nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — x40 to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Biezace oferty zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz registration online[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Rejestracja zajela mi doslownie chwile, min. depozyt to bodajze 20 zl. Wplacam Skrillem — wyplata na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, ale tego nie testowalem.

Co mnie zirytowalo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem ze dwa dni. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Aplikacja na iOS dziala lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — dalej tam klikam, z umiarem.

• You must be logged in to reply to this topic.