Tagged: 888starz
- This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 11 hours, 24 minutes ago by
bruce_zdpt.
-
AuthorPosts
-
August 14, 2026 at 8:32 am #11117
Siedze na tym od jakichs trzech miesiecy, przewaznie na telefonie w autobusie, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Slotow jest duzo — licznik pokazuje jakies 6 tys. pozycji, choc w praktyce i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic Play dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki dziala bez zacinki nawet na slabszym necie.
Start wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz free spins code[/url] przed rejestracja.
Rejestracja trwa minute, min. depozyt to bodajze 20 zl. Robie przelewy Skrillem — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.
Co mnie zirytowalo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo prawie dobe. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida chodzi szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — zostaje, z umiarem.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.