• Author

Gram tu jakies paru miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest naprawde sporo — licznik pokazuje kolo 5 tysiecy pozycji, choc realnie i tak wracam do tych samych kilku. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, no i megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko na komorce tez.

Bonus powitalny jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — x40 to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz online[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Rejestracja trwa doslownie chwile, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Wplacam karta — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, ale tego nie testowalem.

Co mnie wkurzylo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Aplikacja na iOS dziala lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — dalej tam klikam, ale bez euforii.

• You must be logged in to reply to this topic.