Tagged: 

• Author

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec moge cos dorzucic od siebie. Zapisalem sie z polecenia kumpla, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Automatow jest naprawde sporo — podobno kolo 5 tys. pozycji, choc realnie i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, no i megaways dla chetnych. Live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko nawet na LTE.

Start nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze obrot — x40 trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz polska[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta trwa minute, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard — kasa na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

Co mnie denerwuje: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Apka na androida dziala lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Ogolnie — zostaje, ale bez euforii.

• You must be logged in to reply to this topic.