Tagged: wyplacalne kasyna internetowe
- This topic has 1 reply, 2 voices, and was last updated 1 week ago by
wyplacalne_pbst.
-
AuthorPosts
-
August 17, 2026 at 2:42 pm #11935
Siedze na tym z paru miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Slotow jest masa — licznik pokazuje kolo 5 tysiecy pozycji, no ale realnie i tak wracam do trzech-czterech tytulach. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Sekcja live stoi na Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na slabszym necie.
Powitalny pakiet jest ok: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz registration online[/url] przed rejestracja.
Rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Skrillem — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, ale tego nie testowalem.
Jedyne co mnie denerwuje: KYC. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida dziala szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.
August 17, 2026 at 3:47 pm #12191Gram tu od jakichs pol roku i szczerze mowiac zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej bylem latalem po roznych stronach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tu pierwszy cashout poszedl w jakies 5 godzin na Skrilla, drugi mniej wiecej tak samo.
Slotow jest masa — w okolicach 2800 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO. Osobiscie gram na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, chociaz ostatnio wciagnalem sie w megaways od BTG. Live jest od Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.
Start to 100% do 2000 zl plus 100 spinow, wager x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Free spiny wpadaja po 20 dziennie, co mi sie srednio podoba. Na start dali tez male no deposit, ale bardziej na pobawienie sie. Zestawialem to z rankingiem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna internetowe blik[/url] przed rejestracja — sporo mi to ulatwilo.
Rejestracja poszla szybko, min. wplata to 40 zl. Jest BLIK, obsluguja Vise, Mastercard, e-portfele, mozna tez Bitcoinem. Pod tym wzgledem niezle w porownaniu z innymi.
Czepiam sie? Support czasem odpisuje 15 minut, i pierwsza linia to bot. KYC poszla w 24h — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow. Apka nie ma, ale strona z telefonu chodzi normalnie.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.