Tagged: 888starz opinie
- This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 1 week ago by
888starz_zept.
-
AuthorPosts
-
August 17, 2026 at 2:31 pm #11865
Gram tu jakies paru miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.
Gier jest masa — podobno kolo 5 tysiecy pozycji, chociaz w praktyce i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki chodzi plynnie nawet na LTE.
Start nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na obrot — x40 to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz free spins[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.
Rejestracja zajela mi minute, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Place Visa/Mastercard — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.
Co mnie zirytowalo: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Aplikacja na iOS chodzi lepiej niz strona, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — dalej tam klikam, z umiarem.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.