• Author

Klikam tu jakies czterech miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos napisac od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest duzo — z tego co widziec ponad 4 tysiecy pozycji, choc w praktyce i tak wracam do tych samych kilku. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko na komorce tez.

Bonus powitalny jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, za pierwszym razem nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz প্রোমো কোড[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta to jakies doslownie chwile, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

To co mnie zirytowalo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Apka na androida dziala szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.

• You must be logged in to reply to this topic.