• Author

Siedze na tym z paru miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge napisac od siebie. Wszedlem tam z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.

Gier jest naprawde sporo — z tego co widziec kolo 5 tys. pozycji, choc realnie i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki chodzi plynnie nawet na LTE.

Powitalny pakiet jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — x40 trzeba przeklikac, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]código promocional 888starz[/url] przed rejestracja.

Zakladanie konta trwa minute, min. depozyt to bodajze 20 zl. Robie przelewy karta — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

Co mnie denerwuje: KYC. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo ze dwa dni. Support po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Apka na androida chodzi lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.

• You must be logged in to reply to this topic.