Tagged: 888starz opinie
- This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 13 hours, 2 minutes ago by
888starz_vkPn.
-
AuthorPosts
-
August 14, 2026 at 9:26 am #11209
Obstawiam tu jakies trzech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.
Gier jest masa — podobno jakies 6 tys. pozycji, chociaz realnie i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic Play dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Betsoft, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE.
Start nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze wymagany obrot — x40 to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz free spins code[/url] przed rejestracja.
Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, min. depozyt to bodajze 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard — kasa na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, ale tego nie testowalem.
Co mnie wkurzylo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Aplikacja na androida chodzi lepiej niz strona, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — zostaje, z umiarem.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.