Tagged: 888starz opinie
- This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 1 day ago by
888starz_rwPn.
-
AuthorPosts
-
August 14, 2026 at 9:26 am #11208
Klikam tu jakies paru miesiecy, przewaznie wieczorami po pracy, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.
Gier jest naprawde sporo — licznik pokazuje ponad 4 tys. pozycji, no ale szczerze i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Yggdrasil, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE.
Powitalny pakiet wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Biezace oferty zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz registration bonus[/url] zanim wplace.
Rejestracja zajela mi minute, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Skrillem — wyplata na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.
Jedyne co mnie zirytowalo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Apka na iOS chodzi lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — gram dalej, z umiarem.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.