• Author

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, glownie na telefonie w autobusie, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Trafilem tam z polecenia kumpla, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Automatow jest masa — z tego co widziec kolo 5 tys. pozycji, choc realnie i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, troche NetEnta, Yggdrasil, no i megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE.

Powitalny pakiet nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze obrot — x40 trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz вход[/url] zanim wplace.

Rejestracja trwa dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Wplacam karta — wyplata na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, ale tego nie testowalem.

Jedyne co mnie zirytowalo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Apka na iOS chodzi lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — zostaje, bez fajerwerkow.

• You must be logged in to reply to this topic.