• Author

Siedze na tym od jakichs czterech miesiecy, glownie wieczorami po pracy, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Gier jest duzo — licznik pokazuje kolo 5 tys. pozycji, chociaz w praktyce i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, no i megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE.

Powitalny pakiet wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]recharge 888starz[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Rejestracja zajela mi minute, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Skrillem — kasa na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

Co mnie denerwuje: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Support po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida chodzi szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — zostaje, z umiarem.

• You must be logged in to reply to this topic.