• Author

Klikam tu z czterech miesiecy, glownie na telefonie w autobusie, wiec moge cos dorzucic od siebie. Wszedlem tam z polecenia kumpla, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest naprawde sporo — licznik pokazuje ponad 4 tysiecy pozycji, no ale szczerze i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Play’n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Betsoft, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Start wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz global login[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta trwa dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Robie przelewy karta — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.

To co mnie zirytowalo: KYC. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo prawie dobe. Support po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Aplikacja na iOS dziala szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — zostaje, z umiarem.

• You must be logged in to reply to this topic.