• Author

Siedze tu od pol roku mniej wiecej, wiec chyba moge cos napisac. Wszedlem tu z polecenia znajomego, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Wybor gier w 888starz jest ogromny — gdzies ponad 5000 pozycji, choc nie oszukujmy sie i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic, NetEnt i Microgaming dominuja, Sweet Bonanza i Book of Dead wisza w topce.

Oferta na start kreci sie wokol 100% doladowania z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Przy zakladaniu konta z kodem dostajesz troche wiecej. Tylko uwazajcie na jedno — warunki obrotu to x35-x40, w dodatku czas leci szybko. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://kirunatvattcenter.se/888starz-ios-download-kompletny-przewodnik-po-instalacji-bonusie-i-platnosciach-dla-polskich-graczy]888starz kod promocyjny[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.

Wplaty startuja od jakichs 20 zlotych, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Osobiscie wole BTC bo idzie najszybciej. Kasa z 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Weryfikacja KYC to standard — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.

Live to w wiekszosci Evolution i naprawde czuc roznice. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — stoly chodza plynnie. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, aplikacja tez jest.

Obsluga w 888starz gada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Licencja to Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Dla mnie liczy sie ze placa, ale kazdy niech oceni sam.

• You must be logged in to reply to this topic.