• Author

Ostro gram tu od pol roku mniej wiecej, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem tu przez kumpla, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Wybor gier w 888starz jest ogromny — jakies 6000 tytulow, choc nie oszukujmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.

Bonus powitalny to standardowo 100% do pierwszego depozytu i do tego darmowe spiny. Przy zakladaniu konta z kodem dostajesz troche wiecej. Tylko uwazajcie na jedno — obrot bonusem to x40, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://mediaworks.host/kod-promocyjny-888starz-jak-zweryfikowac-konto-i-odblokowac-bonusy]Kod promocyjny 888starz – jak zweryfikować konto i odblokować bonusy[/url] jesli ktos chce porownac.

Kasa startuja od jakichs 20 zlotych, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja wyplacam w krypto bo idzie najszybciej. Kasa z 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Weryfikacja KYC to standard — przeszla w niecala dobe.

Sekcja live to glownie Evolution i to widac po jakosci. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — stoly chodza plynnie. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Mobilnie dziala bez zarzutu, aplikacja tez jest.

Czat na 888starz jest po polsku i to nie brzmi jak automat. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Papiery maja z Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Dla mnie liczy sie ze placa, ale wypada o tym wspomniec.

• You must be logged in to reply to this topic.