• Author

Gram tu od pol roku mniej wiecej, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem tu przez kumpla, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Lobby na 888starz jest naprawde spore — gdzies ponad 5000 pozycji, choc szczerze mowiac polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic, NetEnt i Microgaming zajmuja wiekszosc polki, Gates of Olympus i Sweet Bonanza wisza w topce.

Oferta na start kreci sie wokol 100% doladowania i do tego darmowe spiny. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji dostajesz troche wiecej. Ale jest haczyk — obrot bonusem to x40, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://atriumconsultancy.co/2026/08/28/888starz-no-deposit-kroki-i-metody]888starz kod promocyjny[/url] jesli ktos chce porownac.

Kasa schodza od 20 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Osobiscie wole BTC bo idzie najszybciej. Kasa z 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Dokumenty trzeba wrzucic — zatwierdzili nastepnego dnia.

Sekcja live to glownie Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time i Monopoly Live — obraz nie tnie nawet na LTE. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, jest tez apka na Androida.

Support 888starz odpowiada po polsku i to bez translatora. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Papiery maja z Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Dla mnie liczy sie ze placa, ale wypada o tym wspomniec.

• You must be logged in to reply to this topic.