• Author

Ostro gram tu od zeszlej jesieni, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Wszedlem tu z polecenia znajomego, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — gdzies ponad 5000 pozycji, choc nie oszukujmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil zajmuja wiekszosc polki, Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy popularnych.

Pakiet powitalny to standardowo 100% do pierwszego depozytu z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji warunki sa odrobine lepsze. Ale jest haczyk — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, a na to masz raptem tydzien. Sam sie na tym przejechalem. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://volamotion.pl/888starz-no-deposit-code-co-warto-wiedziec-przed-rejestracja]888starz kod promocyjny[/url] jesli ktos chce porownac.

Wplaty minimum to okolo 20-40 zl, sa karty, e-portfele, no i krypto. Osobiscie wole BTC bo nie czekam na weryfikacje banku. Wyplaty w 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — zatwierdzili nastepnego dnia.

Live to w wiekszosci Evolution i to widac po jakosci. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Mobilnie dziala bez zarzutu, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.

Support 888starz odpowiada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Dzialaja na licencji Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale wypada o tym wspomniec.

• You must be logged in to reply to this topic.