Tagged: 

• Author

Obstawiam u nich juz jakies pol roku, przewaznie automaty i troche live, wiec podziele sie wrazeniami. W 888starz katalog gier jest spory — gdzies ze 3000 tytulow, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. Pragmatic Play jest wszedzie — Sweet Bonanza i Gates of Olympus miele najczesciej, a ja i tak wracam do Book of Dead. Znalazlem sporo Yggdrasil i BTG jak ktos lubi wysoka zmiennosc.

Sekcja live jedzie na Evolution, co samo w sobie mowi wszystko. Zywi krupierzy, czasem zlapiesz polski stol, Crazy Time i Monopoly Live wieczorem ciezko usiasc. To co mi przeszkadza — przy slabszym laczu potrafi sie zaciac, ale to raczej moja wina niz ich.

Powitalny pakiet w 888starz to podwojenie wplaty do mniej wiecej 1500 zl + 150 spinow, rozlozone na pierwsze wplaty. Warunek obrotu x35 i szczerze mowiac to nie jest bulka z maslem. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty za sama rejestracje, raczej na sprobowanie niz na wygrana. Biezace oferty zobaczysz na [url=https://shezaciszepiekna.pl/888starz-android-kompletny-przewodnik-dla-polskich-graczy]888starz[/url] jesli komus sie chce grzebac. Minimalny depozyt w okolicach 20-25 zl, zapis trwa moze dwie minuty, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.

Cashouty sa ok, bez dramatow. Skrill mam w kilka godzin, karta Visa czy Mastercard to juz dwa-trzy dni. Krypto dziala najlepiej — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Obsluga 888starz gada po polsku, czat na zywo, srednio kilka minut czekania, choc raz trafilem na kogos kto ewidentnie kopiowal gotowce.

Na telefonie gram najczesciej — mobilka chodzi bez zarzutu, dodatkowo dostepna jest aplikacja na androida. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, dziala stabilnie. Uwaga na marginesie — po sieci krazy cos w stylu 888starz apk mod, to prosta droga do utraty konta, tylko oficjalna wersja. Licencja Curacao — wiadomo, nie polska, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.

• You must be logged in to reply to this topic.