Tagged: 

• Author

Obstawiam u nich od jakichs osmiu miesiecy, przewaznie automaty i troche live, wiec moge cos napisac. W 888starz katalog gier jest spory — gdzies ze 3000 tytulow, choc spora czesc to podobne do siebie klony. NetEnt ciagnie wiekszosc — Sweet Bonanza i Gates of Olympus chodza non stop, a ja i tak wracam do Book of Dead. Jest tez Yggdrasil i Big Time Gaming jesli ktos woli ostrzejsze gry.

Live to Evolution, czyli standard. Prawdziwi krupierzy, czasem zlapiesz polski stol, Crazy Time i Monopoly Live sa chyba najbardziej oblegane wieczorami. To co mi przeszkadza — przy slabszym laczu potrafi sie zaciac, no ale to juz nie ich problem pewnie.

Startowy bonus w 888starz wynosi 100% do okolo 1500 zl i 150 darmowych spinow, podzielone na pare pierwszych wplat. Obrot x35 i powiem wprost — to trzeba odrobic. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty za sama rejestracje, z czego nic wielkiego nie wyszlo. Aktualne kody i promki mozna sprawdzic pod [url=https://tisostudio.com/en/bonus-888starz-kompletny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-platnosciach-i-aplikacji]888starz[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt w okolicach 20-25 zl, zapis trwa moze dwie minuty, z tym ze dokumenty warto wrzucic na starcie.

Kasa z wyplat schodza u nich calkiem sprawnie. E-portfele typu Skrill mam w kilka godzin, karta Visa czy Mastercard to juz dwa-trzy dni. Platnosci krypto sa najwygodniejsze — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Support w 888starz odpowiada po polsku, odpowiedz zwykle w pare minut, chociaz zdarzyl sie jeden gosc odpowiadajacy szablonami.

Glownie klikam z komorki — wersja przegladarkowa jest lekka, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Sciagnalem apke bo powiadomienia o promkach, nie zawiesza sie. Uwaga na marginesie — po sieci krazy cos w stylu 888starz apk mod, omijajcie szerokim lukiem, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Licencja Curacao — nie jest to unijna, kto gra z Polski, ten wie jak to wyglada.

• You must be logged in to reply to this topic.