Tagged: 

• Author

Obstawiam u nich juz jakies pol roku, przewaznie automaty i troche live, wiec napisze pare slow. W 888starz katalog gier jest spory — gdzies ze 3000 tytulow, choc spora czesc to podobne do siebie klony. Play’n GO dominuje — klasyki typu Gates of Olympus miele najczesciej, choc osobiscie wole Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG jesli ktos woli ostrzejsze gry.

Live to Evolution, czyli standard. Zywi krupierzy, czasem zlapiesz polski stol, Crazy Time, Lightning Roulette wieczorem ciezko usiasc. Minus — przy slabszym laczu potrafi sie zaciac, ale to raczej moja wina niz ich.

Powitalny pakiet w 888starz wynosi 100% do okolo 1500 zl i 150 darmowych spinow, rozbite na kilka depozytow. Obrot x35 i powiem wprost — to trzeba odrobic. Trafil mi sie drobny no deposit za sama rejestracje, ale to bardziej ciekawostka niz realna kasa. Aktualne kody i promki mozna sprawdzic na [url=https://inextmycitymypride.com/888starz-bonus-code-2022-przewodnik-bezpieczenstwa]888starz apk[/url] jak ktos chce porownac. Wplacic mozna od okolo 20 zl, rejestracja zajmuje doslownie minute, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.

Wyplaty schodza u nich calkiem sprawnie. E-portfele typu Skrill mam w kilka godzin, przelew na karte potrafi isc 2-3 dni robocze. Krypto dziala najlepiej — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Support w 888starz odpowiada po polsku, odpowiedz zwykle w pare minut, chociaz zdarzyl sie jeden gosc odpowiadajacy szablonami.

Glownie klikam z komorki — wersja przegladarkowa jest lekka, do tego wypuscili 888 starz app. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, nie zawiesza sie. Ostrzezenie — kraza lewe pliki podszywajace sie pod apk mod, to prosta droga do utraty konta, tylko oficjalna wersja. Licencja Curacao — wiadomo, nie polska, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.

• You must be logged in to reply to this topic.