Reply To: 888starz
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 2500 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 200 free spinow, rozlozonych na kilka dni. Obrot to x35, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://composietenweb.nl/fieryplay-promo-code-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-wyplatach]fier play[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.