Reply To: 888starz

August 26, 2026 at 9:50 pm #13157

Gram tu mniej wiecej od kwietnia, wiec juz chyba wypada cos dorzucic od siebie. Znalazlem to z polecenia kolegi, z prostego powodu — wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby jest spore — w okolicach 2500 gier, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja najwiecej klikam Sweet Bonanza i Book of Dead, standard, nie ma co ukrywac. Dobrze ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier natomiast jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Zywe stoly stoi na Evolution i to widac. Blackjack, ruletka, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Pakiet na start u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Obrot x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.

Zakladanie konta to jakies niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Place karta, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi na e-portfel schodza w kilka godzin, na karte czekalem trzy dni robocze. KYC przy pierwszej wyplacie — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Na telefonie smiga w przegladarce, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Czat z supportem FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.