Reply To: 888starz
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec juz chyba wypada cos skrobnac. Wpadlem na to z polecenia kolegi, bo wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay robi wrazenie objetoscia — w okolicach 3000 gier, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.
Sam gram glownie w Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Plus za to ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier za to kuleje — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.
Zywe stoly stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Blackjack, ruletka, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — dla czesci osob to minus.
Oferta na dzien dobry na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.
Konto zrobilem w minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. KYC na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.
Na telefonie smiga w przegladarce, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Czat z supportem na FieryPlay odpisal mi po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.